Home Nauka i Misterije CNN objavio NEVJEROVATNA svjedočenja : Američki piloti govorili o sukobima s NLO-ima. VIDEO

CNN objavio NEVJEROVATNA svjedočenja : Američki piloti govorili o sukobima s NLO-ima. VIDEO

4 min read
0
0
202
--

Piloti američke mornarice su rekli medijima kako su u službi naišli na NLO, izvještava CNN. Prema navodima pilota, najnoviji val neidentificiranih zrakoplova koji se pojavio na obali Sjedinjenih Država dogodio se u razdoblju od 2014. do 2015. godine.

Mnogi ljudi ne vjeruju svjedočenjima očevidaca o neidentificiranim letećim objektima zbog činjenice da takve objekte najčešće vide u vremenskim nepogodama, bespilotnim letjelicama ili čudnim prirodnim pojavama. Ali sada su piloti američke mornarice ispričali svoje priče o pojavljivanju NLO, a njihove priče nije tako lako objasniti, izvještava CNN.

U filmu “Dan neovisnosti” pilot borbenog zrakoplova se borbi s NLO i NLO gubi ovu bitku. Ali sada su pravi piloti javno progovorili o svojim susretima s nepoznatim letećim objektima.

Pilot: Gdje god da idemo, oni su bili tamo.

Danny Okion, mornarički pilot: Bili su bez krila, bez repa, bez ispuha.

CNN: Još 2014. i 2015. godine su mornarički piloti više puta su vidjeli NLO na istočnoj obali Sjedinjenih Država. Vlasti su čak objavile nekoliko videozapisa.

Pilot: To je moj,… na kojima su prikazani neidentificirani objekti koji su pali na senzore u kokpitu.

Pilot: Da, samo pogledaj, koji vrag!

CNN: Jedan pilot je čak uspio uhvatiti objekt automatskim praćenjem dok je letio iznad vode.

Pilot: Ura! Uhvaćen! Dakle, što je ovo? Što je to? Pogledajte kako leti!

CNN: Ono što je novo u cijeloj priči je da su piloti sve ispričali u intervjuu za New York Times, kao i u mini seriji za History Channel „Neidentificirani – Kako Amerika tajno istražuje NLO”. Ali piloti su ih identificirali. Ovdje je poručnik Danny Okoin, pilot F-18.

Danny Okoin: Činilo se da znaju za našu prisutnost jer se aktivno kreću oko nas.

CNN: Još jedan pilot ispričao dopisniku New York Timesa o svom kolegi koji mu je zapanjeno govorio da je gotovo udario u jedan takav objekt dok je letio na vrlo kratkoj udaljenosti od kabine i izgledao kao kugla u kojoj je bila zatvorena kocka. 2004. je na zapadnoj obali, nedaleko od San Diega, još jedan pilot primijetio na svojim instrumentima široki objekt ovalnog oblika i mogao je vidjeti kako se ubrzao i odletio iz vida senzora velikom brzinom ulijevo. Taj je objekt zbog svog oblika nazvan “Tick-Tack”. Naravno, moguće je da je sve to bila grešaka u slikovnom sustavu ili atmosferske pojave, ali ako postoje vanzemaljci, nadamo se da njihov zadah nije toliko gadan da im je potreban Tick-Tac.

izvor: CNN

Facebook Komentari

Komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *