Home Regija DRAMATIČAN SNIMAK: Učenik i nastavnica se potukli na času (VIDEO)

DRAMATIČAN SNIMAK: Učenik i nastavnica se potukli na času (VIDEO)

2 min read
0
0
362
--

Prosvjetna inspekcija ispituje slučaj navodne tuče između profesorice i učenika u Srednjoj stručnoj školi u Rožajama, potvrđeno je podgoričkim Vijestima iz uprave te škole.

“Slučaj konflikta nastavnika i učenika je nešto čime se već bavimo. Preciznije, vršimo razgovore sa svim učesnicima, nakon čega će se škola odrediti u odnosu na ovaj slučaj. Svakako da je neprihvatljivo neprimjereno ponašanje učenika prema nastavnicima, ali i bilo koja vrsta fizičke agresije u školi”, rekla je vršilac dužnosti direktorice rožajske SSS Zineta Hot.

Čitalac je Vijestima poslao video-snimak na kojem je prikazan konflikt između nastavnice i učenika. Na snimku se ne čuje šta jedno drugom govore, ali učenik, kako se vidi, stoji iznad profesorske katedre, kao da želi da uzme dnevnik ili drugi predmet ispred profesorice, što ona brani. Učenik je potom hvata za šake i profesorica potom kreće na njega.

Video u trajanju od 12 sekundi, kako tvrdi čitalac Vijesti, snimljen je prije nekoliko dana. I čitalac, ali i iz uprave škole, kazali su da je u pitanju profesorica Bahta Kurtagić

izvor: SB

Facebook Komentari

Komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *