Home Zanimljivosti Evo zašto je SFRJ bila vojna sila! Pogledajte vojnu moć SFRJ 1980 godine! A onda nam je stigla demokratija i zaštitnici naroda!

Evo zašto je SFRJ bila vojna sila! Pogledajte vojnu moć SFRJ 1980 godine! A onda nam je stigla demokratija i zaštitnici naroda!

2 min read
0
0
170
--

Iako mnoge političke partije i razni zaštitnici Bošnjaka, Srba i Hrvata tvrde da je tada bio mrak i jednoumlje a da je ovo sad što imamo svjetlost ipak to nije bilo tako. Veće jednoumlje vlada danas jer ako primjera nisi glasao za SDA ili pričaš protiv SDA onda si izdajnik jer ne misliš kako veliki vođa stranke kaže.

Mrak jeste bio ali za one koji nisu mogli krasti kao danas i za one koji su htjeli da se bogate na narodima SFRJ. Da li ste znali da je više džamija izgrađeno u SFRJ nego što ih danas ima u svim republikama skupa?

I danas se radi svim silama da se Titova Jugoslavija stavi u rang sa onim  što je bilo nakon njegove smrti i da se uporedi s avelikosrpskom ideologijom.  Tito nikad nije bio  ljubitelj srpstva i nacionalista i uvjek je potencirao zajedništvo svih naroda! Ko kaže da nije mogao ići u džamiju taj sigurno laže i takvi i jesu krivi za raspad SFRJ jer je SFRJ bila zemlja slobode koja je svojim građanima davala mnogo više nego što imaju danas u zemljama nastalim od nje!

Da ne spominjemo vojnu moć SFRJ nju pogledajte u nastavku:

izvor: ekspresno.org

Facebook Komentari

Komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *