Home Regija HIT NA INTERNETU: Novinari zaustavili djevojku u centru Zagrebu, a kada je spomenula Bandića i Kolindu nastao je urnebes… (VIDEO)

HIT NA INTERNETU: Novinari zaustavili djevojku u centru Zagrebu, a kada je spomenula Bandića i Kolindu nastao je urnebes… (VIDEO)

3 min read
0
0
816
--

Naletjela je tako na jednu mladu curu koja joj je iznijela niz zanimljivih stavova.

Novinarka ju je pitala zašto mladi nisu toliko involvirani u politiku i misli li da su dovoljno politički obrazovani. Rekla joj je kako misli da nisu, a zatim dodala kako je politika, po njoj, “danas živi lopovluk”.

Na pitanje zašto tako misli, rekla je da je država prelijepa, ali da je pokradena i da je to veliki problem. Kaže kako ona svoje mladenačke potencijale iskorištava obrazovanjem i učenjem jezika.

Želi se zaposliti kod ‘svog Bandića’

Novinarka ju je pitala i studira li nešto, na što je ona odgovorila kako studira javnu upravu i da se nada da će jednog dana raditi u državnoj firmi. “Da, zaposlila bih se u državnu firmu, kod svoga Bandića”.

Na komentar novinarke kako je malo prije toga rekla da je politika kriminal, cura je rekla ovo: “Pa dobro, ja Bandića stvarno uvažavam kao osobu jer mislim da je doprinio gradu. Nema čovjeka koji jednostavno nije bar nešto pokrao u državi, ali smatram da je Bandić dosta uložio u ovu državu. Tako da bih se htjela kod njega nekako zaposliti danas, sutra, kad završim fakultet”.

Novinarka je komentirala kako je to ona stara “ukrao je, ali je svima dao”, na što se cura zahihotala i složila. Rekla je i kako će svoj glas na predsjedničkim izborima dati Kolindi jer je “na strani žena”. Cura je, ne posve neočekivano, postala hit na Twitteru, otkrijte i zašto…

izvor: SB

Facebook Komentari

Komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *