Home Vijesti JEZIVI SLUČAJ OBLJUBE 13-GODIŠNJE DJEVOJČICE IZ BiH: Majka je sve znala

JEZIVI SLUČAJ OBLJUBE 13-GODIŠNJE DJEVOJČICE IZ BiH: Majka je sve znala

2 min read
0
2
820
--

Ukoliko mu se dokaže krivica, D. B. prijeti kazna od najmanje osam godina iza rešetaka, jer je djelo za koje se tereti izuzeto od ublažavanja kazne.

Okružni sud u Banjoj Luci odredio je jednomjesečni pritvor D. B. (24) iz Laktaša, osumnjičenom za šokantni slučaj obljube 13-godišnje djevojčice i to pred njenom majkom, koja je, također, pod istragom, ali je puštena da se brani sa slobode.

Kako je potvrđeno u Okružnom sudu, D. B. je sinoć sproveden u pritvorsku jedinicu KPZ-a Banja Luka na Tunjicama.

“Pritvor je određen zbog bojazni da će boravkom na slobodi osumnjičeni ometati krivični postupak utjecajem na svjedoke ili saučesnike te zbog takozvanog uznemirenja javnosti”, navode u Sudu.

Ukoliko mu se dokaže krivica, D. B. prijeti kazna od najmanje osam godina iza rešetaka, jer je djelo za koje se tereti izuzeto od ublažavanja kazne.

Majka djevojčice osumnjičena je za navođenje djeteta na prisustvovanje spolnim radnjama, za koje je zaprijećena kazna od jedne do osam godina.

Izvori iz policije pojašnjavaju da je majka znala za zlostavljanje kćerke od svog ljubavnika D. B. i da je to čak i odobravala, a sumnja se i da su njena djeca prisustvovala majčinim seksualnim odnosima sa D. B

IZVOR: sb

Facebook Komentari

Komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *