Home Zdravlje i život “Muškarci me ne žele zaposliti jer sam previše lijepa”

“Muškarci me ne žele zaposliti jer sam previše lijepa”

4 min read
0
0
202
--

Žena je uvjerena da joj zbog dobrog izgleda lošije ide u životu

Irina Kova, koja živi u Londonu, kaže kako joj “biti lijepa stoji na putu u karijeri”. Ona vjeruje da šefovi ne shvaćaju ozbiljno atraktivne zaposlenike. Osim toga, smatra da je njen izgled zastrašujući drugim ženama.
Irina ima diplomu iz prava i pregršt radnog iskustva. Unatoč tome, kaže kako je na razgovorima za posao teško shvaćaju ozbiljno. 33-godišnjakinja tvrdi da joj je agent rekao neka oboji kosu za razgovore, a kako bi izgledala profesionalnije, počela je nositi naočale.

 

View this post on Instagram

 

Дело было вечером..

A post shared by Irina KoVa 🧚🏼‍♀️ (@irinak0va) on


Nažalost, promjena njenog izgleda ne sprječava pojavu daljnjih problema kada se naposljetku zaposli. Ruskinja kaže kako je više poslova napustila zbog komentara šefova o njenom izgledu. Iako je odbacila cipele s visokim petama i nosi minimalno šminke, smatra kako je i dalje preglamurozna za korporativni svijet.


“Muškarci me nikad ne žele zaposliti. Shvaćam to – to je zato što ne žele biti ometani na poslu. Radije će se okružiti manje atraktivnim ženama koje im neće skretati misli s posla”, rekla je za The Sun.


Umjesto da se uzrujava oko uklapanja na poslu, Irina je odlučila osnovati vlastitu maloprodajnu firmu. Danas prodaje vintage odjeću online i prikupila je gotovo 30 hiljada pratitelja na Instagramu.

View this post on Instagram

Schatzi 🕊

A post shared by Irina KoVa 🧚🏼‍♀️ (@irinak0va) on

Fokus.ba

Facebook Komentari

Komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *