Home Zdravlje i život Otišao je u toalet i šokirao se kada je vidio šta je iz njega izašlo, odmah je to fotografisao

Otišao je u toalet i šokirao se kada je vidio šta je iz njega izašlo, odmah je to fotografisao

2 min read
0
0
927
--

Kritsada, čovjek iz sjevernog Tajlanda objavio je fotografiju parazita na društvenoj mreži Facebook uz pitanje: “Dođavola, šta je ovo u meni?”.

Dalje u tekstu čovek je objasnio kako je nedavno imao operaciju slijepog crijeva, ali se nakon toga normalno oporavljao.

Nakon što je dijete odveo u školu čovjek je osjetio potrebu da ode do toaleta na veliku nuždu. Taman kada je krenuo da se oblači shvatio je da nije završio i ustanovio da još nešto izlazi iz njegovog tijela.

Na prvi pogled čovjek je mislio da je upravo izbacio kanap koji je možda ostao u njegovom tijelu nakon opetacije, ali bilo je nešto sasvim suprotno.

Parazit koji je izašao iz njegovog tijela je bio živ i kretao se, a bio je dugačak više od 5 metara.

Ovakve situacije su velika retkost u Evropi, ali parazite možete zaraditi iz prilično bezazlenih stvari. Na primer, ako pijete kontaminiranu vodu ili jedete određenu hranu koja nije dobro skuvana.

Kada se paraziti otkriju u tijelu lako se tretiraju lijekovima koje vam pripisuje doktor, ali ako se ne tretiraju mogu da narastu i do 16 metara i prežive u ljudskom organizmu i do 25 godina.

izvor: SB

Facebook Komentari

Komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *