Home Nauka i Misterije OTKRIĆE KOJE MIJENJA SVE: BIVŠI RUSKI PREDSJEDNIK Medvedev priznao postojanje vanzemaljaca i da već dugo tajno žive na zemlji! VIDEO

OTKRIĆE KOJE MIJENJA SVE: BIVŠI RUSKI PREDSJEDNIK Medvedev priznao postojanje vanzemaljaca i da već dugo tajno žive na zemlji! VIDEO

1 min read
0
0
1,485
--

BIVŠI RUSKI PREDSJEDNIK Dimitrij Medvedev priznao je postojanje vanzemaljaca u trenutku kada je mislio da su kamere ugašene te da ga više ne snimaju.. On je rekao da u Rusiji postoji tajna služba koja se bavi vanzemaljcima te kako ruski predsjednik kada postaje predsjednik uz aktovku sa nuklarnim naoružanjem dobija i 2 uputstva i informacije o postojanju vanzemaljaca na zemlji te njihovom uticaju na nas.

U tim uputstvima su objavljene i rase istih kao i zašto su ovdje.. Ovo je najbolje opisao najpouzdaniji kanal na youtube koji se bavi ovom tematikom BALKAN UFO kanal.

Video pogledajte u nastavku:

Nakon ovog videa o prinznaju ruskog predsjednika pogledajte najbolji video o NLO-ima ikad snimljen u kojem se vide 2 pilota koji imaju oblik vanzemaljaca opisanih u knjigama..

izvor: ekspresno.org

youtube: Balkan UFO

Facebook Komentari

Komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *