Home Regija OVO JE POSTALO NENORMALNO: Račun za sladoled i kavu na jednom DALMATINSKOM OTOKU podigao prašinu na Facebooku, evo i zašto….

OVO JE POSTALO NENORMALNO: Račun za sladoled i kavu na jednom DALMATINSKOM OTOKU podigao prašinu na Facebooku, evo i zašto….

3 min read
0
0
482
--

I dok su neki komentirali da je to previše, drugi su zaključili “gušti se plaćaju”. Složili su se jedino u tome da ih je ova fotografija razljutila – neke zbog cifre, a neke zato što je uopće objavljena

RAČUN iz kafića na jednom dalmatinskom otoku, na kojemu stoji da je cijena capuccina i sladoleda 60 kuna, izazvao je raspravu na društvenim mrežama.

40 kuna za sladoled i 20 kuna za capuccino bilo je dovoljno da privuče pozornost pratitelja stranice “Dnevna doza prosječnog Dalmatinca”.

I dok su neki komentirali da je to previše, drugi su zaključili “gušti se plaćaju”. Složili su se jedino u tome da ih je ova fotografija razljutila – neke zbog cifre, a neke zato što je uopće objavljena.

fali još samo ‘supplemento musica’… Za gudački kvartet…”, “Ja se ne sićam da je itko od mojih prijatelja nakon putovanja u London, Amsterdam, Barcelonu, Rim, Pariz, Tokio, NY… došao i rekao ‘ajme koliko sam platio račun i pokazao sliku'”, “Koliki bi od vas dali sto kuna samo da su na Lastovu, Hvaru, Korčuli..Dubrovniku…za po ure uteći od svega? Gušti se plaćaju i amen!”, “Iman osjecaj da ljudi naruče i plate samo da bi mogli uslikat racun i objavit na Facebooku jer je to posta trend…”, “Zato postoji cijenik. Informiraš se, pogledaš… U suprotnom, slikajući ovakve račune; osoba odaje dojam izuzetno…hajde, bit’ ću fina i neću reći kakve osobe. Ne želim nikoga uvrijediti. Doista. Osobno, to slikanje računa sa obale… Ne znam da li mi je više folirantski, ili debilno? Malograđanština, u svakom slučaju”, bili su neki od komentara.

izvor: SB

Facebook Komentari

Komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *