Home Regija Pijan i pri brzini 170 km/h izazvao nesreću u kojoj su poginule 4 osobe: “Dešava se”

Pijan i pri brzini 170 km/h izazvao nesreću u kojoj su poginule 4 osobe: “Dešava se”

3 min read
0
0
658
--

Nikola Mihailović iz mjesta Veliki Crljeni u Srbiji, u noći s četvrtka na petak izazvao je tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je poginulo četvero ljudi kada se na Ibarskoj magistrali BMW-om zabio u Daciju koja se uključivala sa sporedne ceste.

Kurir javlja kako se Mihailović zabio u Daciju pri brzini od 170 kilometara na sat gurajući je nekih 70 metara, nakon čega je sletjela s ceste na livadu.

Očevici nesreće su ispričali medijima kako je izašao iz uništenog BMW-a te da je bio vidno pijan. Tvrde kako ih je šokirala njegova mirnoća, ali i ono što im je rekao.

“Bio je natučen, ali i na nogama. Uspjeli smo mu pomoći da izađe iz uništenog BMW. Pitali smo ga što se dogodilo, a on je rekao: ‘Ne znam, možda sam zaspao. Ne znam ni koliko sam brzo išao. J*** ga, dešava se’”, rekao je jedan od očevidaca i dodaje kako im je Mihailović rekao da je u četvrtak cijeli dan pio, a potom s djevojkom, njenom sestrom i prijateljem izašao u grad, gdje je nastavio piti.

Dodaje kako je djelovalo kako je Mihailović potpuno nesvjestan nesreće te se ponašao kao da priča o nekom drugom.

“Bio sam kod kuće, pio sam pivo, ništa nisam jeo i izašao sam s društvom. U kafiću sam nastavio piti. Popio sam možda 12 piva, moguće je da me je to stiglo”, navodno je rekao Mihailović.

Policija je odmah uhapsila Mihailovića i odredila mu pritvor, a u krvi su mu alkotestom izmjerili 1,18 promila.

radiosarajevo.ba

Facebook Komentari

Komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *