Home Regija POZNATI PJEVAČ KOJI JE ZBOG PRELASKA NA ISLAM PRETUČEN U BEOGRADU poručio: “Nikada, ali nikada više neću pjevati u Srbiji i Republici Srpskoj…”

POZNATI PJEVAČ KOJI JE ZBOG PRELASKA NA ISLAM PRETUČEN U BEOGRADU poručio: “Nikada, ali nikada više neću pjevati u Srbiji i Republici Srpskoj…”

1 min read
0
0
223
--

Crnogorski pjevač Bojan Tomović ne prestaje da šokira objavama na društvenim mrežama, a nakon što je objavio fotografiju na kojoj ima modrice i podlive na lice tvrdeći kako je pretučen, ponovo se oglasio.

Kontroverzni pjevač je dobio batine u četvrtak uveče, tvrdeći kako su ga napala četvorica muškaraca dok je šetao svog psa. Sada je ponovo objavio fotografiju navodeći kako više nikada neće pjevati u Srbiji i Republici Srpskoj nakon toga što mu se dogodilo.

“Nikada, ali nikada više neću pjevati u Srbiji i Republici Srpskoj. Čast dobronamjernim Srbima koji vole moje pjesme, ali ovo poniženje ne mogu zavoraviti. Neka dođu na moje nastupe u Crnu Goru, Hrvatsku, Sloveniju, Makedoniju…ali u Srbiju i RS više nikada. Zaklinjem se u grob moga Taja”, napisao je Tomović.

Sljedećom fotografijom poručio je: “Ćeraćemo se još”

IZVOR: SB

Facebook Komentari

Komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *