Home Vijesti Salko Zildžić SDA: Građani koji odlaze raditi vani i napuštaju BiH su izdajnici svoje zemlje

Salko Zildžić SDA: Građani koji odlaze raditi vani i napuštaju BiH su izdajnici svoje zemlje

5 min read
0
9
5,098
--

Jedan od glavnih razbijača Bakira Izetbegovića , i bivši propali kick bokser  Salko Zildžić izjavio je da građani BiH koji odlaze raditi u zemlje EU su izdajnici svoje zemlje jer ostavljaju ostale da se sami nose sa teškom situacijom u BiH. Ti građani ne žele da podijele teret teškog života sa onima koji nemaju mogućnosti da odu van BiH rekao je Zildžić.

Zildžić je dovođen i u vezu sa fizičkim napadom na vlasnika portala The Bosnia Times Nedžada Latića a njegovo ekstremno propagiranje SDA ideologije umotane u vjerske okvire dostiglo je granice ludosti.

Svi drugi su Krivi za propast zemlje samo SDA nije. Izgleda veliki vjernik Zildžić ne zna da je u Islamu laž, petljanje, napadi i manipulacija zabranjena a on to sve radi. To znači da je vjernik na akumulator tj samo radi ličnog interesa!

Prozivanja mnogih osoba koja Zildžić radi na svom facebook profilu bez da je provjerio dokaze i činjenice najbolje i pokazuje o kakvoj se osobi radi. Dovoljno je analizirati i prijatelje koje Zildžić ima na Facebooku i bit će jasno do koje granice idu radikalizam, manipulacija i laži ovog Bakirovog utjerivača zla!

Mnogi koji poznanju Zildžića , njegovu sestru koja je bila student Socijalnog rada u Tuzli i njegovu širu porodicu ostali su šokirani njegovom preobrazbom od jednog normalnog Tuzlaka do jednog od najvećih radikala u BiH poslije Fatmira Alispahića!

Neki od facebook prijatelja Salke Zildžića su  na slici ispod!

Vidimo tu i propalog studenta i kabadahiju Harisa Zahiragića kao i Aljošu Čamparu glavnog komandanta klana Čampara. Tu je i Šemsudin Mehmedović ratni švercer oružja i vojne opreme te čovjeka koji je strah i trepet u svom gradu!

I da SNAGA NARODA zaista i pokazuje da sa SDA neće niko da koalira kao i što hiljade pokradenih glasova pokazuju da je SDA spremna u koaliciju sa SNSD I HDZ tj rušiocima BiH samo za lični interes.

Za SDA je bitno  se održe kao vladari javnih preduzeće odakle se kradu milioni jer ako se izgube javna preduzeća i moć mnogim velikim muslimanima iz SDA valja ići u zatvor!

Malo inteligentni Salkan je očit primjer zašto sa SDA niko i neće jer tući novinare i biti sa onima koji na ulicama tuku sinove koji su branili BiH POKAZUJE svu jad  i zaostalost BiH sistema! Ne može Salko biti veliki musliman a raditi sve što radi jer je to što on radi protivno religiji kojoj dotični pripada!

izvor: ekspresno.org

 

Facebook Komentari

Komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *