Home Zanimljivosti Skinula se Angelina Jolie, ovako nešto nikada u karijeri nije napravila..

Skinula se Angelina Jolie, ovako nešto nikada u karijeri nije napravila..

3 min read
0
0
208
--

U velikom intervjuu za Harper’s Bazaar Angelina Jolie progovorila je otvoreno o svojim emotivnim ožiljcima, djetinjstvu, majčinstvu i humanitarnom radu, otkrivši dosad nepoznate detalje o sebi

Angelina Jolie otkrila je dosad nepoznate detalje o sebi u intervjuu za Harper’s Bazaar, za potrebe kojeg se potpuno razodjenula. Glumica će krasiti naslovnicu prosinačkog izdanja časopisa u kojem je progovorila o svojem burnom djetinjstvu.

Na fotografiji koju je časopis podijelio na svom Instagramu Angelina pozira potpuno gola, prekrivena prozirnim velom, a snimila je i nekoliko drugačijih fotografija. Na jednoj, primjerice, pozira od glave do pete prekrivena prozirnom crnom mrežom ispod koje nosi samo grudnjak i gaćice.

Glumica je u intervjuu otkrila da se htjela preseliti u inozemstvo, no da se Brad Pitt tome protivio.

‘Voljela bih živjeti vani, a to ću i učiniti čim moja djeca napune 18 godina. Trenutno moramo biti u blizini njihovog oca’, rekla je glumica.

Teže mi se nositi s onim nevidljivima. Život nosi puno promjena. Ponekad te boli, a ponekad gledaš kako boli one koje voliš i ne možeš biti onoliko slobodan koliko to tvoj duh traži. Sad osjećam kako mi se krv vraća u tijelo’, rekla je.

Samu sebe opisala Angelina je opisala kao ‘divlju u srcu’ i ‘nemirnu’.

‘Dio nas koji je slobodan, divlji, otvoren i znatiželjan život može sputati’, rekla je holivudska ljepotica koja je u prošlosti, prije braka s Bradom Pittom i vođenja obiteljskog života, u Hollywoodu stekla imidž buntovnice.

Pogledajte Angelinu u erotskom izdanju

izvor: SB

Facebook Komentari

Komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *