Home Vijesti Tragedija kod TUZLE: Mladić iz Tuzle poginuo u sudaru voza i automobila, jedna osoba u komi a još dvije lakše povrijeđene

Tragedija kod TUZLE: Mladić iz Tuzle poginuo u sudaru voza i automobila, jedna osoba u komi a još dvije lakše povrijeđene

2 min read
0
0
750
--

Sinoć oko 20,20 sati na pružnom prelazu Suha u mjestu Maline, grad Živinice, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo ‘Peugeot 407’ kojim je upravljao M.H., rođen 1996. godine iz Tuzle i voz sa kompozicijom vlasništvo “Željenice FBiH” kojim je upravljao mašinovođa V.B., rođen 1973.godine nastanjen na području općine Doboj Istok.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi smrtno je stradao saputnik u automobilu A.H., rođen 1996.godine iz Tuzle, čiju smrt je na licu mjesta konstatovao dežurni ljekar SHMP Doma zdravlja Živinice.

Saputnica u vozilu A.P., rođena 1998. godine iz Tuzle je zadobila povrede o čijem stepenu se ljekari u UKC-u Tuzla nisu izjasnili i ista je zadržana na daljem liječenju. Vozač putničkog motornog vozila M.H. je zadobio povrede o čijem stepenu se ljekari nisu izjasnili, dok je suvozač u navedenom vozilu M.B., rođena 1991.godine nastanjena na području općine Kalesija zadobila lake tjelesne povrede, te su oboje pušteni na kućno liječenje. Uviđaj su izvršili dežurni kantonalni tužilac i policijski službenici OKP PU Živinice.

izvor: tuzlanski.ba

Facebook Komentari

Komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *